Στάθης Σχίζας: Άφωνοι στον αέρα με αυτό που του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Τι!»

Στάθης Σχίζας

"Μου είπε γιατί τώρα με όλα αυτά που γίνονται, δεν μπορώ να σε έχω ψυχολογικά καλά. Θέλω να σε ρίξω ψυχολογικά. Λέω σοβαρά μιλάς;" δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και σχολίασε όσα ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor, αλλά κι όσα είπε στον ίδιο λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Το θέμα είναι σε ποιο χρονικό σημείο ήρθε και μου τα είπε. Όταν τα βρήκε με τον Μάριο κι όταν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση με τον Μπάρτζη και την Ευρυδίκη. Ήρθε off camera και μου είπε ότι σου έχω πει ένα ψέμα το και το, ότι δεν μου είπε η Αλεξάνδρα να σου δώσω χαιρετίσματα κι ούτε ότι σε σκέφτεται. Εγώ εκείνη την στιγμή γέλασα και της είπα ωραία γιατί μου το λες τώρα;» σημείωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Έχουν περάσει 15 ημέρες από τότε που μπήκες. Μου είπε γιατί τώρα με όλα αυτά που γίνονται, δεν μπορώ να σε έχω ψυχολογικά καλά. Θέλω να σε ρίξω ψυχολογικά. Λέω σοβαρά μιλάς; Μπορείτε να την ρωτήσετε όταν βγει. Μου είπε ότι δεν μπορώ να σε έχω καλά ψυχολογικά, μετά από όλα αυτά. Της λέω αλήθεια λες; Πες τα και το βράδυ στο συμβούλιο. Αυτή εκεί μαζεύτηκε… Αυτό που είπε η Ελευθερία μετά, αφού εγώ αποχώρησα, ότι την έβαλε ο Μάριος ισχύει. Είδα έξω από το συμβούλιο τον Μάριο με τα μάτια μου off camera να της λέει «του τα είπες όλα;» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των όσων έλεγε ο πρώην παίκτης του Survivor, στο πλατό έμειναν όλοι άφωνοι κι η Νάνσυ Παραδεισανού φώναξε: «Τι!»