Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος της καταγγέλλουσας ξεκαθαρίζει – «Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της», λέει η δικηγόρος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, σχετικά με την υπόθεση για το revenge p@rn που τον κατήγγειλε πρώην σύντροφός του. Η Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, μίλησε στις κάμερες των καναλιών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.