Στάθης Αγγελόπουλος: Παίρνει θέση υπέρ του Γιάννη Βαρδή για τη Χριστίνα Μαραγκόζη – «Είναι δικό του θέμα»

Στάθης Αγγελόπουλος

"Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά και από την Εύη Δρούτσα και από την κυρία Μωβ", τονίζει ο λαϊκός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη διαμάχη που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τις δύο πρώην συζύγους του πατέρα του, Χριστίνα Μαραγκόζη και Φιλοθέη Μωβ. Αφορμή ήταν η τιμητική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

«Εγώ γνώριζα τον μπαμπά του. Ο Αντώνης ήταν αυτός που με έβαλε στη CBS, σημερινή Sony Music. Γιατί να μη γίνει η συναυλία, δεν κατάλαβα; Για μένα καλά έκανε ο Γιάννης, τιμήθηκε αυτό το πρόσωπο», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Ο Αντώνης Βαρδής ήταν και παραμένει σπουδαίος. Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά και από την Εύη Δρούτσα και από την κυρία Μωβ. Το ότι δεν προσκάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη στη συναυλία είναι δικό του θέμα, δεν αφορά εμένα και τους άλλους τραγουδιστές. Πολλά τραγούδια δεν ειπώθηκαν στη συναυλία, γιατί δεν υπήρχε χρόνος», επισημαίνει αμέσως μετά ο λαϊκός τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στις εκατέρωθεν δηλώσεις και τη διαμάχη ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ, ο Στάθης Αγγελόπουλος σχολιάζει: «Έχω ζήσει όλη αυτή την κατάσταση στο παρελθόν και με τις δικές μου προσωπικές υποθέσεις. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να συμβαίνουν όλα αυτά. Καλά θα είναι να πέσουν οι τόνοι».