Στάθης Αγγελόπουλος: «Η μεγάλη φίρμα είπε στην ορχήστρα να σταματήσει ενώ τραγουδούσα, μου ζήτησε συγγνώμη πριν λίγο καιρό»

Στάθης Αγγελόπουλος

"Δεν είναι εύκολο ξέρεις να έχεις αυτό το όνομα. Μπορεί να είσαι ταλαντούχος αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις πόρτες. Πρέπει πάντα να αποδεικνύω ότι αξίζω και να συγκρίνομαι" δηλώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου για την πορεία του στη μουσική, τον πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλο αλλά και περιστατικά που έχει βιώσει στη νυχτερινή διασκέδαση.

«Δεν είναι εύκολο ξέρεις να έχεις αυτό το όνομα. Μπορεί να είσαι ταλαντούχος αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις πόρτες. Πρέπει πάντα να αποδεικνύω ότι αξίζω και να συγκρίνομαι» δηλώνει ο Στάθης Αγγελόπουλος και προσθέτει: «Όταν παώ κάπου, δεν μου λένε: πες το Κρύψε Με Στην Αγκαλιά Σου ή το Ζήσαμε. Μου λένε: θα μας πεις τα Μαύρα Μάτια Σου; Έχω αποδεχτεί το όνομά μου, ότι ο πατέρας μου είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα σε αυτή τη χώρα».

Πώς αντιδρά ο ίδιος στις δύσκολες συνεργασίες; «Μου ‘χουν τύχει αρκετές φορές. Αναγκάζεσαι να φύγεις. Πόλεμο δυνατό αλλά τι να κάνουμε; Όχι να μου κλείσει απλά το μικρόφωνο, αλλά να σταματήσει η ορχήστρα να παίζει. Δόθηκε εντολή από τη μεγαλύτερη φίρμα τότε, μην πω το όνομά του, γιατί μου ζήτησε συγγνώμη πριν λίγο καιρό, και σταμάτησε η ορχήστρα. Όλο το μαγαζί τραγουδούσε acapella μαζί μου» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

Για τον πατέρα του, Μανώλη Αγγελόπουλο, ο τραγουδιστής θυμάται: «Ο πατέρας μου ήταν large. Έβγαζε χρήματα, έδινε χρήματα. Πήγαινε κάποιος και του έλεγε: Μανώλη μου, θέλω να παντρέψω την κόρη μου αλλά δεν έχω χρήματα. Είχε πάρει αυτοκίνητο, είχε πάρει δώρα. Βοηθούσε τον κόσμο που είχε πραγματικά ανάγκη».