Στάθης Αγγελόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους»

Στάθης Αγγελόπουλος

"Βλέπω περίεργη την υιοθεσία και το να μεγαλώνουν παιδιά" διευκρινίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος την Τετάρτη με αφορμή τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής εξέφρασε την προσωπική του άποψη για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία συμφωνώντας με τα λεγόμενα του Νίκου Οικονομόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μπορούσε να πει και όχι στον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια (σ.σ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης). Οι πιέσεις είναι πολλές. Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, εντάξει, το καταλαβαίνω. Να προχωρήσουμε όμως και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά. Είναι ένα βήμα που μας επιβάλλουν να το κάνουμε με το έτσι θέλω».

«Σέβομαι την διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους, αλλά βλέπω λίγο περίεργη την υιοθεσία και το να μεγαλώνουν παιδιά. Το βλέπω μη φυσιολογικό».

«Όσον αφορά, δε, για την γνώμη που εξέφρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος και τον «πόλεμο» που δέχθηκε για αυτήν, ο Στάθης Αγγελόπουλος σχολίασε πως «είπε κάτι φυσιολογικό το παιδί αυτό. Ότι δηλαδή υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, υπάρχει η μαμά και ο μπαμπάς, αυτό είπε. Συμφωνώ και με τον Νίκο Οικονομόπουλο» υπογράμμισε, επιπλέον ο Στάθης Αγγελόπουλος στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.