Stars System: Πρεμιέρα σήμερα για την Άση Μπήλιου

Stars System

Λίγες ημέρες μετά την έλευση του 2019, η επιτυχημένη εκπομπή «Stars System» με παρουσιάστρια την Άση Μπήλιου, που μετρά ήδη 11 χρόνια προβολής, κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του Star, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 14:00!

Η αγαπημένη σε όλους αστρολόγος θα κάνει τις ετήσιες προβλέψεις της και θα αναφέρει όλα τα θετικά διαστήματα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Φέτος η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και έχει εμπλουτιστεί με νέες στήλες και πρόσωπα.

Έτσι εκτός από τις διεξοδικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Άση Μπήλιου εγκαινιάζει τη νέα ενότητα «astrotainment», με συνεργάτιδα την αστρολόγο Άντζελα Τίκη. Σε αυτή την ενότητα η Άση Μπήλιου μαζί με την Άντζελα Τίκη,  θα προσεγγίζουν θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά.

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, θα είναι πρόσωπα, που θα προτείνει το τηλεοπτικό κοινό και θα …υποβάλλονται σε ερωτήσεις, που θα αφορούν στον αστρολογικό τους χάρτη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από το «πλανητικό» τους προφίλ.

Επίσης θα υπάρχουν αφιερωματικά βίντεο στα ζώδια και τις πλανητικές όψεις, αστρολογικά πορτραίτα διάσημων και συναστρίες τους, αλλά και αναφορές στην ιστορία της αστρολογίας και τη σχέση της με την αρχαιότητα και τη μυθολογία.

Stars System – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Τι θα δούμε στην πρώτη εκπομπή;

Στο 1ο επεισόδιο της εκπομπής, η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά τις πλανητικές επιρροές, που θα δεχθούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς. Επίσης αναφέρει ποια είναι τα ευνοϊκά διαστήματα του 2019 σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό τομέα αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

Τι προμηνύουν οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, τι σηματοδοτεί ο απρόβλεπτος και ανατρεπτικός Ουρανός, που θα μείνει στο ζώδιο του Ταύρου έως το 2025 αλλά και το τετράγωνο, που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, για κάθε ζώδιο;

Η Άση Μπήλιου και η αστρολόγος Άντζελα Τίκη αναλύουν όλες τις πλανητικές όψεις, που θα σχηματιστούν το 2019 και αποκαλύπτουν ποιους θα επηρεάσουν αλλά και τι αλλαγές θα φέρουν στην χώρα μας και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής:

Παρουσιάζει: Άση Μπήλιου

Συνεργάτιδα Αστρολόγος: Άντζελα Τίκη

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη

Δ. Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Δανάη Γιαμαλάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος

Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σταματόπουλος

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel