Stars System: Η Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για τον μήνα Ιούνιο

Stars System

Την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 14:00, το 6ο επεισόδιο της μηνιαίας εκπομπής «Stars System», αποκαλύπτει τί «προβλέπεται» για τον μήνα Ιούνιο.

Η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και αναλύει όλες τις πλανητικές αλλαγές και όψεις που θα γίνουν και πως αυτές θα επηρεάσουν τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

[dfp_ads id=236982]

Ο Ιούνιος αναμένεται να είναι σχετικά ήπιος μήνας, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, όμως στο τέλος του και συγκεκριμένα στις 26/6 ο Άρης ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα διαρκέσει δύο μήνες και θα προκαλέσει τριγμούς.

Η Άση Μπήλιου αναλύει ποιοι θα πρέπει να προσέξουν και σε ποιους τομείς, αλλά και ποια ζώδια ευνοούνται. Επιπλέον αναφέρει τις θετικές ημερομηνίες του μήνα αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

Τα σκετσάκια σε αυτό το επεισόδιο έχουν θέμα: «Χωρισμός και Ζώδια». Η Μαρία Κωνσταντάκη υποδύεται όλους τους χαρακτήρες των ζωδίων και χωρίζει… 12 φορές! Μέσα από το ρόλο της βλέπουμε πως αντιδρούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, όταν φτάνει το τέλος μιας σχέσης. Ποιοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, ποιοι είναι ψύχραιμοι, ποιοι εκδικούνται και ποιοι συγχωρούν. Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κομμωτήριο, επειδή συνήθως οι γυναίκες, μετά από κάθε χωρισμό, θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση, αλλά και τη διάθεσή τους.

Ο Κρατερός Κατσούλης υποδύεται τον κομμωτή – εξομολόγο και οι σκηνές, που εκτυλίσσονται, είναι ξεκαρδιστικές…

Δείτε το trailer της 6ης εκπομπής Stars System:

Παρουσιάζει: Άση Μπήλιου

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη

Δ. Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Δανάη Γιαμαλάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Πασαγιαννίδου

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σταματόπουλος

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

 

Συντελεστές Σκετς

Πρωταγωνιστούν: Κρατερός Κατσούλης, Μαρία Κωνσταντάκη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος

Σενάριο: Μαίρη Μουγιακάκου