Stars System: Η Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά όλες τις όψεις του Απριλίου

Σήμερα στις 14:00 στο Star.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 14:00, στο 12ο επεισόδιο της εκπομπής Stars System, η Άση Μπήλιου, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Μάρτιο, μας προετοιμάζει για τον επόμενο μήνα.

Η Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά όλες τις όψεις του Απριλίου και αναφέρει σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Παράλληλα μας ενημερώνει για το ποιες είναι οι τυχερές και ποιες οι δύσκολες μέρες του μήνα στον έρωτα, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά.

Ο Απρίλιος δίνει το έναυσμα για δράση! Μετά από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που πολλά πήγαν λάθος στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα βάλει τέλος στις καθυστερήσεις και θα μας δώσει πολλά κίνητρα για να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5/4 ανάβει το πράσινο φως για δράση σε όλα τα επίπεδα.

Αφιέρωμα στους παίκτες του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού παιχνιδιού μαγειρικής. Τι ζώδιο είναι οι παίκτες του MasterChef και  ποια στοιχεία στο ωροσκόπιό τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν και να φτάσουν στην 9αδα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!