Star Academy: Οι καβγάδες και το πρώτο φλερτ

Star Academy

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Star Academy of Greece – Ημέρα 4η: Οι Σπουδαστές συνεχίζουν με τη διδασκαλία των κομματιών, που τους έχουν ανατεθεί … Η Ειρήνη είναι ακόμη ευαίσθητη ψυχολογικά καθώς σκέφτεται την αδερφή της που χάθηκε … Η Πωλίνα, η καθηγήτρια φωνητικής ξεσπά σε κλάματα μιλώντας σε συνέντευξη για την Ειρήνη, καθώς θυμάται τον χαμό του δικού της πατέρα …

[dfp_ads id=236982]

Ένα φλερτ φαίνεται πως γεννιέται μεταξύ του Γιάννη Μιχελή και της Κατερίνας Ζήνωνος … Ο Γιάννης την κυνηγά προσφέροντάς  της από λουλούδι μέχρι και αυτοσχέδιο … δαχτυλίδι. Στο μάθημα της φωνητικής με τον Δεναχή Κωστόπουλο η Σκεύη σχολιάζει αρνητικά τη στάση του Γιάννη … τον ειρωνεύεται λέγοντας πως θα μπορούσε να παραγγείλει τουλάχιστον μια ανθοδέσμη …

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά με τους Σπουδαστές για τις αφιερώσεις των τραγουδιών τους … Η Φαίη αφιερώνει το κομμάτι που θα ερμηνεύσει στη μαμά της, που την έχασε πριν χρόνια, το ίδιο και η Ελενα … Ο Θωμάς όμως αφιερώνει το «Φοβάμαι για Σένα» σε έναν ιδανικό έρωτα, στον οποίο πιθανόν θα μπορούσε να παραμείνει πιστός!

Ο Νίκος Μαριάνος κάνει την πρώτη του χορογραφία και καταφέρνει να ενθουσιάσει τους Σπουδαστές που ανταποκρίνονται με κέφι στο μάθημα!

Η Έλενα νευριάζει με την Ιωάννα γιατί νιώθει πως μόνο εκείνη κάνει καθαριότητα στο σπίτι. Αφορμή του διαπληκτισμού το γεγονός πως η Ιωάννα ζωγράφισε με οδοντόκρεμα μια καρδιά στον καθρέφτη του μπάνιου, ενώ η Έλενα τον είχε μόλις καθαρίσει.

Ο Σταύρος δείχνει να ενοχλείται από τον Μιχελή που τραγουδά το κομμάτι του, αποδοκιμάζοντας με το ύφος του τη φωνή του ..

Η Δαλιδά μένει μέχρι αργά στον καναπέ περιμένοντας τον Μάκη για να πάει να ξαπλώσει. Δε μιλάνε για κάτι προσωπικό αλλά τα βλέμματά της και το ύφος της φανερώνουν πολλά παραπάνω από τα λόγια της.