Star Academy: Απίστευτα σκληρή κριτική Καρβέλα στη Τζο… «Δε γνωρίζεις τι κάνεις»!

Star Academy

"Άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί να κάνει κάτι που του είναι εντελώς αδύνατο φύσει να το κάνει"!

Από τις πλέον σκληρές κριτικές που έχουμε ακούσει στο Star Academy, έγινε χθες το βράδυ. Ο Νίκος Καρβέλας, απευθυνόμενος στην Ιωάννα Μπάλτα (Τζο), είπε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Δυστυχώς πρέπει να σε κρίνω. Η κριτική μου είναι εντελώς ειλικρινής. Ο τρόπος που τραγούδησες δεν έχει καμία σχέση με τραγουδιστή, ο οποίος ξέρει να τραγουδάει. Ό,τι έκανες ήταν εντελώς λάθος, τονικά και τεχνικά. Κανένα σήκωμα από αυτά που έκανες δεν είχε σχέση με άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει ακριβώς τι κάνει, παρά με άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να κάνει κάτι που του είναι εντελώς αδύνατο φύσει να το κάνει. Διότι δεν έχεις τις δυνατότητες να το κάνεις. Δεν με έπεισε τίποτα, παρά μόνο η πίστη σου σε αυτό που κάνεις. Αλλά η έννοια της πίστης είναι πολύ κακό πράγμα πρέπει να ξέρεις. Αυτός που πιστεύει, συνήθως πιστεύει κάτι που δεν γνωρίζει. Πιστεύω σημαίνει δεν γνωρίζω κι εσύ δεν γνωρίζεις τι κάνεις. Το τραγούδησες πάρα πολύ άσχημα. Τα αγγλικά σου ήταν εντελώς λάθος, κάτι που ήταν απομυθοποιητικό για κάποιον ο οποίος πάει να τραγουδήσει μια ξένη γλώσσα. Όταν δεν ξέρεις να κάνεις κάτι, μην το κάνεις. Αλλά όσον αφορά στις δυνατότητές σου, σου λέω ότι δεν μπορείς να τραγουδήσεις αυτή τη μουσική γιατί δεν έχεις τη φυσική δυνατότητα να το κάνεις».

Η Τζο απάντησε στον Νίκο Καρβέλα: «Χαίρομαι γι’ αυτά που μου λέτε και χαίρομαι που είναι η πρώτη φορά που με κρίνετε κανονικά, ούτε με κινέζικα, ούτε με γερμανικά».