Στανίση για τη μίμηση της Μαγγίρα: Δε μου άρεσε καθόλου!

«Τον Παντελίδη τον ξεφτίλισαν το παλικάρι...»

Η Κατερίνα Στανίση έκανε την αυτοκριτική της για τη συμμετοχή της με τον Γιώργο Παράσχο στο J2US, αλλά με την ειλικρίνεια και την ευθύτητα που τη διακρίνει δε δίστασε να μιλήσει για τη μίμηση της Μπέτυς Μαγγίρα, όταν σε περασμένο Live του YFSF υποδύθηκε την τραγουδίστρια.

Για το J2US: « Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε και οι καλύτεροι εκεί μέσα. Υπάρχουν τρία τέσσερα ζευγάρια που είναι πάρα πολύ καλά.

Για τη Μπέτυ Μαγγίρα: « Το είδα κοροιδευτικό. Μου αρέσει πάρα πολύ η Μπέτυ και είναι και καλό παιδί. Αλλά εκεί κάνουν μεταμφιέσεις και αν έχεις και τη φωνή κάνεις και τη φωνή ας πούμε. Αλλά δε μου άρεσε καθόλου γιατί μιλούσε βλάχικα. Εγώ Βλαχα δεν είμαι . Μακάρι να ήμουν. Αυτό είναι κοροϊδία, δεν είναι ωραίο πράγμα. 

«Τον Παντελίδη τον ξεφτύλισαν το παλικάρι, δηλαδή εντάξει μην μπάινουμε και σε προσωπικά. Να γίνει η μεταμφίεση, να γίνει η φωνή αλλά από εκεί και πέρα είπαν, είπαν, είπαν, να τα σουβλάκια, να τα αυτά. Αυτά είναι ωραία που τα κάνει εκείνος στην πίστα, αλλά νομίζω το παρατραβήξαν λιγάκι.» είπε η τραγουδίστρια συνεχίζοντας για τις μιμήσεις του YFSF

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του EXCELLENT: