Stan για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν τον ενοχλούσε όταν έκανε τη συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα;»

Stan

"Αν θυμάμαι έχει κάνει ένα ντουέτο με τον Χρήστο τον Μάστορα, σωστά; Ο Χρήστος έχει κάνει πολλές διαφημίσεις" σημείωσε ο Stan.

Ο Stan σχολίασε στο Καλύτερα Δε Γϊνεται με την Ναταλία Γερμανού τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για την τηλεόραση και τους δημοσιογράφους.

«Εννοείται ότι είναι άποψή του και όλοι είμαστε περαστικοί εννοείται από αυτόν τον ντουνιά. Ο καθένας έχει μία άποψη, η οποία θα περάσει μέσα στα χρόνια και θα χαθεί. Το μοναδικό πράγμα που μένει είναι το έργο που αφήνουμε πίσω μας, ειδικά οι τραγουδιστές και εν τέλει μας κρίνει ο κόσμος και ίσως και για κάποια πράγματα που έχουμε πει ή έχουμε κάνει. Επειδή είμαστε ελεύθερο πολίτευμα και ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να το κρίνω, ούτε τίποτα» είπε ο Stan.

«Αν θυμάμαι έχει κάνει ένα ντουέτο με τον Χρήστο τον Μάστορα, σωστά; Ο Χρήστος έχει κάνει πολλές διαφημίσεις. Δεν τον ενοχλούσε όταν έκανε τη συνεργασία με τον Χρήστο; Η πραγματικότητα είναι ότι έχει κάποιος μία άποψη και θα την πει και μετά θα τρέξουν οι δημοσιογράφοι να τη σκαλίσουν και να κάνουν τη δουλειά τους για να βγάλουν κάποια πράγματα ή όχι γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι.» κατέληξε ο Stan.