Σταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε»

Σταμάτης Μαλέλης

Δείτε όλα όσα είπε ο Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη μάχη του με την κατάθλιψη την περίοδο των μεγάλων επιτυχιών.

«31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38 χρόνια στα κανάλια. Μου άρεσε η δημοσιογραφία, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω αυτή την πορεία. Είμαι πολύ περήφανος και συγκινούμαι όταν συναντώ ανθρώπους τους οποίους βοήθησα στα πρώτα τους βήματα. Δεν έχω κάνει ριάλιτι και ούτε ονειρεύομαι να κάνω. Η κατάθλιψη ήρθε στην περίοδο των μεγάλων επιτυχιών. Έπαθα κατάθλιψη γιατί ζούσα σε ένα χρυσό κλουβί και δεν έκανα αυτό που ήθελα. Όσοι έχουν κατάθλιψη πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τη νικήσουν. Είχα φτάσει στο σημείο να λέω “πέθανε ρε” στον εαυτό μου. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κατάθλιψης είναι η ματαιοδοξία. Κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης είχα δίπλα μου την οικογένειά μου και έναν κοντινό μου φίλο. Αγχώνομαι, θέλω να είμαι ο καλύτερος και συνεχίζω να ονειρεύομαι. Ονειρεύομαι να φτιάχνω παραγωγές πρωτότυπες, δεν μπορώ να ζήσω μακριά από την τηλεόραση», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορεί να αδίκησα κάποιους ανθρώπους στη δουλειά μου και τους ζητώ συγγνώμη. Σαφώς χρειάζονται οι παλιότεροι, αλλά εγώ ποντάρω στους νέους ανθρώπους, το νέο αίμα. Οι αποφάσεις στο Mega είναι ομαδικές και ήταν συνειδητή επιλογή η ενημέρωση να είναι γένους θηλυκού. Χαίρομαι που ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει μεγάλη επιτυχία φέτος στην ενημέρωση. Θέλω να κάνουμε διαφορετικές ψυχαγωγικές εκπομπές και να δώσουμε στο κοινό καλή ψυχαγωγία. Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου η πολιτική ταυτόχρονα με την τηλεόραση. Σκέφτομαι να κατέβω υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Δουλεύω 40 χρόνια κι έχω αποδείξει ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου».