Σταμάτης Κραουνάκης: «Συναντώ συχνά κλίκες ηλιθίων»

Σταμάτης Κραουνάκης

"Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη" παραδέχθηκε, ακόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σταμάτης Κρανουνάκης, μέρος 2ο το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη στον Alpha. Αυτή την φορά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για την σχέση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και τις… κλίκες ηλιθίων!

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε πως «΄συναντώ συχνά πολλές κλίκες ηλιθίων. Είχα κάνει κάποτε ένα υπέροχο κείμενο του Λεμπέση και εκεί συνάντησα τη λέξη κλίκα και ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν οι βλάκες είναι να κάνουν κλίκα! Να βρουν δηλαδή τους ίδιους. Όλο το σύστημα πατάει πάνω σε αυτό»

«Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο, από ότι κατάλαβα, δεν ευθύνεται και αυτή. Ήταν ένα πράγμα που εμένα σαν αριστερό άνθρωπο και καλλιτέχνη με ενόχλησε. Αντέδρασα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο και με μια φιλία τριάντα ετών. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα μας ξαναφέρει κοντά»

Θα έγραφε, αλήθεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγούδι στην… Ελένη Φουρέιρα; «Αν ερχόταν αυτό το κορίτσι μέσα σε μια δουλειά όπου μπορεί κανείς να αξιοποιήσει αυτή την ύπαρξη, ναι θα μπορούσα να της γράψω τραγούδι».