Σταμάτης Κραουνάκης: «Κάνε με να καυ…ω» – Χαμός στον αέρα του Στούντιο 4

Σταμάτης Κραουνάκης

"Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι"

Για τα διαφορετικά δεδομένα που υπάρχουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο στη σύγχρονη εποχή σε σχέση με τη δεκαετία του ’80 μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Στούντιο 4. Μάλιστα, ο επιτυχημένος συνθέτης στην προσπάθειά του να περάσει στους παρουσιαστές το πάθος που είχε τότε, χρησιμοποίησε δύο φορές δύο λέξεις που δεν έπρεπε να ακουστούν στον τηλεοπτικό αέρα. Τη δεύτερη φορά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τού ζήτησαν να μην το επαναλάβει γιατί δεν είναι κατάλληλη η ώρα.

«Έχουν μείνει ίδια μόνο τα λευκά μου πουκάμισα. Λείπουν πολλοί άνθρωποι από εκείνη την εποχή. Μου λείπει τώρα πάρα πολύ η περιπέτεια. Δεν μπορώ να πω τη λέξη στην τηλεόραση. Αδυσώπητη κ…α. Είναι και εκείνη η εποχή. Τώρα λέμε, λέμε, λέμε, αλλά κάνε το. Κάνε με να νιώσω, κάνε με να καυ…ω, κάνε με να γουστάρω.» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης και επικράτησε μία σχετική ταραχή στο πλατό.

«Να μην το ξαναπούμε, είναι μεσημέρι» αποκρίθηκε αστραπιαία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να τονίζει: «Να το μαζέψουμε».