Σταμάτης Κραουνάκης: Η απάντηση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη – «Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα»

Κραουνάκης Πρωτοψάλτη

"Το καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι η αθωότητά μας", σχολιάζει ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Τη δική του απάντηση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, μετά τη συζήτηση που άνοιξε το τελευταίο διάστημα γύρω από τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις», θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το σχόλιο «κουλή δεξιά» που έκανε ο ίδιος και που πολλοί λανθασμένα απέδωσαν στην τραγουδίστρια.

«Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία. Αυτά δεν μπορεί να τα σβήσει μία γομολάστιχα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

«Το καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι η αθωότητά μας… αλλά εκείνη την ώρα, ρώτησέ με», επισημαίνει ο μουσικοσυνθέτης.

«Εγώ με το «κουλή δεξιά» δεν εννοώ φυσικά την Άλκηστη. Όχι, δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο αλλά έγινε τόση φασαρία που σχολίασα κι εγώ έτσι», ξεκαθάρισε ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέχεια.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο εξοχικό μου πριν γίνει πρόεδρος, ήθελε τη γνώμη μου για τα πολιτιστικά. Τον συμπάθησα πάρα πολύ, όπως και η μαμά μου. Μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν το πρόσωπο που… αγάπησα και πόνεσα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις σχέσεις του με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.