Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν μπορώ να προσφέρω σε ένα τηλεοπτικό προϊόν»

Τι είπε για την πρόθεση του να σταματήσει να βρίσκεται στη σκηνή;

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε «Στα καλά καθούμενα» και εκδήλωσε την πρόθεση του να απομακρυνθεί από τη σκηνή:

 «Όντας και εγώ σε μία ηλικία που δε θέλω να αρχίσω να το λέω, αλλά εν πάση περιπτώσει σιγά σιγά προετοιμάζω κάπως μια έξοδο, από τη σκηνή εδώ που είμαστε τώρα. Ακούστε να δείτε δεν είμαι από τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ποια στιγμή θα πρέπει ο καλλιτέχνης να φεύγει από τη λύπηση. Δε θέλω να γεράσω στη σκηνή. Εννοώ έχω γεράσει ήδη, δε θέλω να είμαι ανήμπορος στη σκηνή.»

Όσον αφορά στο ότι το όνομα του ακούγεται συνεχώς για τα μοσυικά talent shows ο ίδιος λέει πως δεν θα ήταν χρήσιμος σε μια τέτοια τηλεοπτική παραγωγή:

«Πιθανόν να σκέφτονται οι άνθρωποι και τους καταλαβαίνω, στο πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει, εκτός από τα απιδιά της «Σπείρας» όλα αυτά τα χρόνια και από επιμέρους παραστάσεις ακρετοί φίλοι που μπήκαν μέσα, να φαντάζονατι ότι κάτιο μπορώ να προσφέρω. Αλλά στην πραγμματικότητα δεν μπορώ να προσφέρω σε ένα πράγμα που είναι τηλεοπτικό προϊόν γιατί εκείνη την ώρα, η αγωνία των ανθρώπων που κάνουν αυτή την παραγωγή είναι κυρίως να στήσουν ένα show που να έχουν ενδιαφέρον για το κοινό δεν είναι τόσο να βοηθήσουν ένα τέτοιο άνθρωπο κι εκείνη την ώρα εγώ δε θα είμαι χρήσιμος.»

Δείτε όσα είπε:
//www.youtube.com/embed/XP0v179WMqg