Σταμάτης Γονίδης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν μου αρέσει η μουσική της»

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

"Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού", λέει ο Σταμάτης Γονίδης.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε στο επίκεντρο σχολιασμού, μετά από τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης στο Πρωινό. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε:

«Μου είναι τελείως αδιάφορη η κυρία αυτή, δεν με ενδιαφέρει, ούτε καν ασχολούμαι. Δεν με ενδιαφέρει καν. Μου είναι εντελώς αδιάφορη, ούτε τη μουσική της ακούω, ούτε τα τραγούδια της ακούω, τελείως αδιάφορη. Δεν ασχολούμαι ούτε με τα προσωπικά της, ούτε με τα καλλιτεχνικά της. Δεν με ενδιαφέρει, ούτε μου αρέσει η μουσική της».

Δεν θα έδινες ποτέ τραγούδι στου στην Πρωτοψάλτη;

«Μα δεν μπορεί να πει λαϊκό τραγούδι η κυρία. Λέει κάποιου άλλου είδους τραγούδια, τα οποία δεν αφορούν νομίζω τη μεγάλη μερίδα του λαού. Εγώ αυτό που ζητάω από έναν τραγουδιστή δεν το έχει».

Επέλεξε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αλλάξει μια λέξη από το τραγούδι.

«Αν ήμουν εγώ ο δημιουργός θα της το απαγόρευα αν δεν με είχε ρωτήσει. Θα έπρεπε να με ρωτήσει και να πάρει την άποψή μου, τη γνώμη μου και το ΟΚ από εμένα να το κάνει. Ο Κραουνάκης όταν το έγραψε αυτό ήταν σε φάση χιουμοριστική, ήταν στην τρέλα του απάνω και έγραψε αυτό το κομμάτι. Δεν το ανέφερε ρατσιστικά νομίζω γιατί δεν είναι ρατσιστής ο Σταμάτης».