Σταμάτης Φασουλής – «Όταν πέθανε ο πατέρας μου σκέφτηκα ότι το θέατρο δεν αξίζει»

Σταμάτης Φασουλής

"Εγώ αισθανόμουν το πένθος της ζωής μου και από κάτω γελάγαν σαν τρελοί όπως και κάθε βράδυ σε αυτό το νούμερο"

Σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα του προχώρησε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής θυμήθηκε πως » όταν πέθανε ο πατέρας μου, το μπαλκόνι τους έβλεπε το Σμαρούλα όπου έπαιζα τότε και πέθανε την Κυριακή το μεσημέιρ και γω είχα δυο παραστάσεις. Έπαιζα, βέβαια, και η μητέρα μου με άκουγε να παίζω και να γελάω από το μπαλκόνι ενώ ο πατέρας μου ήταν νεκρός. Εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι εγώ είχα το πένθος μου, έπαιζα εντελώς μηχανικά και τα γέλια ήταν ίδια».

«Λέω τότε πως κάπου δεν αξίζει το θέατρο. Αν ο ψυχισμός δεν επηρεάζει καθόλου και η τεχνική υπερέχει αυτού και μόνο με την τεχνική, την εξωτερική ηχητική μπάντα δηλαδή του ρόλου και την εξωτερική κίνηση, χωρίς μέσα τίποτα να μετέχει, έχεις τα ίδια αποτελέσματα, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανίας» σημείωσε, στη συνέχεια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Κάτι δεν πάει καλά. Κάτι, αυτό που λέμε, δεν το αισθάνθηκα. Εγώ αισθανόμουν το πένθος της ζωής μου και από κάτω γελάγαν σαν τρελοί όπως και κάθε βράδυ σε αυτό το νούμερο» συμπλήρωσε.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Σταμάτη Φασουλή στο The 2night Show…