Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Την Ελεονώρα την εκτιμώ πάρα πολύ, τα λέμε τηλεφωνικά»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τη σύγκριση της εκπομπής της με το πρωινό του Mega

Τη Σταματίνα Τσιμτσιλή εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την ώρα που έφευγε από τις εγκαταστάσεις του Alpha. Η παρουσιάστρια του Happy Day απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αντιγράφει τη δική της.

«Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη σκαλέτα. Όλες οι εκπομπές παίρνουμε ιδέες η μία απ’ την άλλη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας ήταν για πάρα πολλά χρόνια το δεξί χέρι της δικιάς μας αρχισυντάκτριας» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι γίνεται για κακό. Ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ πάρα πολύ και το ξέρει, έχουμε μιλήσει και ό,τι είναι το συζητάμε τηλεφωνικά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία».

Σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της, η παρουσιάστρια αναφέρει: «Η Κωνσταντίν είναι σε μία πολύ ιερή περίοδο της ζωής της. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με το καλό να κρατήσει το μωράκι της και όποια θέματα έχει με τον οποιονδήποτε να τα λύσει μετά πιο ήρεμη και χαλαρή».

Τέλος, για το παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha σχολιάζει: «Ό,τι κι αν έχουμε ζήσει κι ό,τι κι αν έχει συμβεί ανήκει στο παρελθόν».