Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα ήθελα να κάνω κάτι ενημερωτικό τηλεοπτικά»

«Όταν ξεκινούσε πέρυσι στις 17 Μαρτίου, κανείς δεν...»

Στην Τζένη Μπαλατσινού και στην εκπομπή JOY εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή την επιθυμία της κάποια στιγμή να κάνει κάτι ενημερωτικό τηλεοπτικά, ενώ δήλωσε χαρούμενη για την επιτυχημένη πορεία του «Happy Day».

«Νιώθω χαρούμενη που η εκπομπή έχει αυτή την πορεία. Γιατί όταν ξεκινούσε πέρυσι στις 17 Μαρτίου, κανείς δεν μπορούσε να θέσει ως δεδομένη την επιτυχία της.

Εκεί που όλοι λίγο ξεκουράζονταν και κατέβαζαν διακόπτες αυτή η εκπομπή ξεκινούσε. Και νιώθω και πολύ χαρούμενη και τυχερή που μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Νομίζω ότι το μεγάλο στοίχημα είναι ότι στεκόμαστε σε μία ζώνη άκρως ενημερωτική σε μια εποχή που οι εξελίξεις και η επικαιρότητα τρέχουν. Κι αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό.

Δεν σου κρύβω ότι μελλοντικά θα ήθελα να κάνω και κάτι ενημερωτικό. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει.

Το δελτίο ειδήσεων θεωρώ ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το επιστέγασμα. Μια εκπομπή όπως της Πόπης Τσαπανίδου θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που σκέφτομαι, τουλάχιστον σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αλλά και πάλι, έχω πλήρη συνείδηση και ξέρω ότι στην Ελλάδα βάζουν ταμπέλες. Ξέρω ότι ενώ μπορεί να θέλω και ίσως και να μπορώ να το υποστηρίξω καλύτερα ή χειρότερα, ο κόσμος δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορούσε να το αποδεχτεί αμέσως.»

Δείτε όσα είπε για την πρόταση γάμου από το σύζυγο της:

Περισσότερα latest news »