Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν ήρθαν ο Γιώργος και η Φαίη στον ΑΝΤ1 το έμαθα από ένα δελτίο Τύπου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Θέλω να πω κάτι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με πολλή αγάπη, ό,τι και να λέμε εμείς, αν κάποιος πάνω από εσένα και τον Γιώργο Λιάγκα έχει αποφασίσει να κάνει ασκήσεις επί χάρτου δεν θα σκεφτεί ούτε εσένα, ούτε τον Γιώργο, ούτε εμένα".

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day, και ειδικότερα, την αναφορά του στην έντονη φημολογία ότι μπορεί να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και ότι «είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα» να τον ρωτούν γι’ αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως τα κανάλια είναι πάνω απ’ όλα επιχειρήσεις και πως οι άνθρωποι που είναι σε διοικητικές θέσεις μπορεί να κάνουν σχέδια και να επεξεργάζονται σενάρια που να μην τα γνωρίζουν οι παρουσιαστές. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

«Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, θέλω να του πω κάτι με πολλή αγάπη, που είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα… ό,τι και να λέμε εμείς, αν κάποιος πάνω από εσένα και τον Γιώργο Λιάγκα έχει αποφασίσει να κάνει ασκήσεις επί χάρτου δεν θα σκεφτεί ούτε εσένα, ούτε τον Γιώργο, ούτε εμένα. Πολλές φορές τα κανάλια, επειδή είναι επιχειρήσεις και πολλές φορές οι άνθρωποι που είναι σε διοικητικές θέσεις κάνουν κάποια σενάρια που έχουν καραμπόλες και παράπλευρες απώλειες, αλλά σκέφτονται το καλό της επιχείρησης, δεν το βλέπουν έτσι».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε πως είχε μάθει η ίδια την περίοδο που ήταν στον ΑΝΤ1 ότι έρχονται στο κανάλι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

«Μου έχει τύχει να είμαι και στις δύο πλευρές. Και στην πλευρά του θιγμένου που ξαφνικά από μία καραμπόλα βρέθηκε χωρίς δουλειά και μάλιστα είχε τύχει τότε να είναι ο Γιώργος και η Φαίη που ήρθαν από το Mega στον ΑΝΤ1 και το έμαθα από ένα δελτίο Τύπου. Και μου έχει τύχει να συζητάω να πάω κάπου, που δεν πήγα, αλλά αν πήγαινα θα έτρωγα μία ώρα από μία εκπομπή που είναι 15 χρόνια στον αέρα. Έλεγα “μα πώς θα το πάρουν αυτοί οι άνθρωποι;”, και μου έλεγαν “μην ανησυχείς, είναι το καλό της επιχείρησης”.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λιάγκας και η Φαίη που ήρθαν τότε στον ΑΝΤ1, το έκαναν για να κάνουν κακό σε εμένα, δεν το εξέλαβα έτσι. Κι αντίστοιχα, αν είχα πάει κι εγώ εκεί που συζητούσα που δεν πήγα, δεν είναι ότι θα είχα προσωπικό με κάποιον που η ζώνη θα έμπαινε στη δική του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.