Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου είχε στείλει μηνύματα, του είπα ότι μας μπέρδεψε με άλλη εκπομπή»

Δημήτρης Αλεξάνδρου

"Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα", λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το μέτωπο που άνοιξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη διαρροή του προσκλητηρίου της βάφτισης του γιου, ασχολήθηκε και το Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη.

«Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα κάποια μηνύματα, όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει ότι ο νονός θα είναι ο Γιώργος Μανίκας. Μου είχε πει “γιατί μιλήσατε για τη βάφτιση του παιδιού μου;”. Του είπα “πως μας έχεις μπερδέψει με άλλη εκπομπή, δε δείξαμε εμείς το προσκλητήριο”. Αν το είχαμε μπορεί και εμείς να το δείχναμε, γιατί δε θεωρούμε ότι είναι κάτι απαγορευμένο. Αν ήξερα, βέβαια, εκ των προτέρων ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, είπα να μην τη καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε. Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα. Με τον Νουνίτο πάνε παντού, φουλ έκθεση στα social media. Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου. Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.