Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο απολογισμός της σεζόν και η «απέναντι» Ελεονώρα Μελέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κάμερα του Σου Κου Family!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κάμερα του Σου Κου Family και την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν ενώ μίλησε και για τον ανταγωνισμό της επόμενης με την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται απέναντι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δόξα τον Θεό σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό, με τηλεργασία, τηλεμαθήματα, δυσκολίες, περίεργη ψυχολογία και του κόσμου και δική μας καταφέραμε να έχουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε καλά και να είμαστε πρώτοι στη ζώνη προβολής μας. Αυτό για εμάς είναι πολύ τιμητικό. Από τη μία όντως είναι πολλές οι σεζόν και αυτό σου δίνει μια αίσθηση οικειότητας και ασφάλειες, αλλά κάθε Σεπτέμβρη κόβεις το νήμα από την αρχή. Οπότε ευχαριστούμε πάρα πολύ».

«Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ καλά, απολαμβάνω αυτό που κάνω και γι’ αυτό συνεχίζω να το κάνω. Θέλω να συνεχίσω να ξυπνάω το πρωί, να πίνουμε το καφεδάκι με τους φίλους μας, να λέμε τα νέα μας, να περνάμε καλά και να τους μεταδίδουμε ωραία και χαρούμενη διάθεση» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day. «Εύχομαι καλή επιτυχία της Ελεονώρας που θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη. Ανυπομονώ για αυτή τη συμπόρευση στους τηλεοπτικούς πίνακες. Γενικά εγώ είμαι της λογικής πως τους σεβόμαστε όλους και δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του με αξιοπρέπεια και ομαδικό πνεύμα. Μακάρι να πηγαίνουμε όλοι καλά και εμείς λίγο καλύτερα. Σέβομαι όμως όλους τους συναδέλφους, η Ελεονώρα είναι μια πολύ άξια παρουσιάστρια, έχουμε πιει έναν καφέ, έχουμε πει και δυο κουβέντες και εύχομαι κάθε επιτυχία σε εκείνη και την ομάδα της».

Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε τρυφερά για τη σχέση με τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό.