Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Κασσελάκη: «Να το πας μέχρι τέλους, όχι επειδή σε σχολίασαν αρνητικά, να λες μετά ότι δεν θες σελέμπριτι τραγουδιστές»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί», λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και όλο τον χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μίλησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

«Εγώ, παρά το γεγονός ότι υποστήριξα αυτή την άποψη τη Δευτέρα αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, στη συνέχεια με τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έβαζε ποτέ έναν σελέμπριτι στο γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση και στον Χρήστο Μάστορα… Ουσιαστικά το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε έναν σελέμπριτι λόγω αριστερών πεποιθήσεων για να μη δώσει λάθος μηνύματα. Και δυο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στο Χρήστο Μάστορα. Δηλαδή, εκεί υπάρχει μια ανακολουθία», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στη συνέχεια: «Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι εγώ είμαι και του ρέιβ πάρτι και του Αργυρού, και πας στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλω σελέμπριτι τραγουδιστές. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του».

Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί».