Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανατρεπτική πρεμιέρα του Happy Day!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε πώς ξεκίνησε η εκπομπή και όλα όσα είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Το Happy Day επέστρεψε στον αέρα του Alpha και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν… αδύνατον να εντοπιστεί με την πρώτη ματιά. Η κάμερα έψαχνε απεγνωσμένα την παρουσιάστρια, καθώς οι συνεργάτες της είχαν φορέσει περούκα ίδια με τα μαλλιά της παρουσιάστριας. Τελικά, η Σταματίνα εμφανίστηκε υπό τους ήχους των Duo Violins (Δημήτρης Ίσαρης, Γιώργος Γαϊτάνος), το αγαπημένο δίδυμο βιολιστών, συνθετών και μουσικών παραγωγών.

Με ένα sexy κοραλοκόκκινο φόρεμα, και διάπλατο χαμόγελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές και υποσχέθηκε πως «θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κρατάμε πολύ όμορφη παρέα, να σας ξυπνάμε χαρούμενα. Ξεκινήσαμε και μέχρι το καλοκαιράκι θα είμαστε εδώ τα πρωινά». Στη συνέχεια παρουσίασε τους παλιούς και τον νέο της συνεργάτη…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει για 7η σεζόν με το Happy Day και δίπλα της θα είναι οι: Χάρης Χριστόπουλος, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βαρθαλίτης. Τον παλμό της επικαιρότητας θα δίνει ο Δήμος Βερύκιος.

Την πιο «Happy» συνταγή της τηλεόρασης ολοκληρώνουν διακεκριμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους:

Μαθήματα μαγειρικής παραδίδει ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς.

Σε γλυκές «αμαρτίες» θα μας παρασύρει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος.

Τα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ μαρτυρά ο Γιώργος Σατσίδης.

Τα ζωδιακά σφηνάκια της ημέρας σερβίρει ο Γιώργος Ματσάγκος.

Φως σε θέματα ψυχολογίας ρίχνει η Άννα Κανδαράκη.

Θέματα Παιδιού και Οικογένειας αγγίζει η Ζωή Κρονάκη.