Σταματίνα Τσιμτσιλή για το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα: «Αυτό πόνεσε»

Happy Day

"Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται σε κάποιον κάτι προκαταβολικά περισσότερο από αυτό που σκοπεύει να δώσει", σχολιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συζήτηση γύρω από τις σχέσεις του Σάββα Πούμπουρα και της Ελένης Μενεγάκη έκαναν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες του Happy Day. Αφορμή στάθηκε η ατάκα της παρουσιάστριας του MEGA στον συνεργάτη της, η οποία σχολιάστηκε και ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως στα Μέσα.

«Είναι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη δεν απαντάει αλλά όταν απαντήσει με έναν τέτοιο τρόπο λες: όου, πόνεσε αυτό. Τρία χρόνια λέει ζητάει την κάμερα, δώστε τη», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Σάββας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι. Από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χώρο που θα ήθελες, δεν καταλαβαίνω γιατί πηγαίνεις εκεί», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Αφού όλοι ενοχλούνται, γιατί πηγαίνουν να δουλέψουν στην εκπομπή της Ελένης; Την Ελένη τη γνώρισα κοριτσάκι, πρέπει να πιάνεις και τον κώδικά της. Δεν ήταν κακία, ήταν χαριτωμενιά για την Ελένη αυτό που έκανε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Το ότι η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει μία μέρα που έχουν παίξει όλες οι εκπομπές τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει να πει «δώστε την κάμερα και το πλάνο στον Σάββα, τρία χρόνια το ζητάει» είναι κάτι αιχμηρό μεταξύ σοβαρού και αστείου», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται σε κάποιον κάτι προκαταβολικά περισσότερο από αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει ξέρει ότι μπορεί μία περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη να έχει πιο περιορισμένο ρόλο.

Όποιος τώρα από μόνος του θεωρεί ότι θα κάνει το τόσο ενδιαφέρον σχόλιο, την τόσο δυναμική παρουσία για να σταθεί δίπλα της, προφανώς ο ίδιος κάνει το λάθος», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.