Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιάγκα – Μάνεση: «Δεν έχει ανάγκη ο Νίκος, με αυτή την πορεία που έχει, να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν το έχει ανάγκη ούτε ως τηλεοπτική προσωπικότητα, ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως άνθρωπος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Νίκο Μάνεση.

Τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης χθες στην εκπομπή του για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν σήμερα στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε τη δική της άποψη, τονίζοντας πως δεν πρέπει ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα.

Νίκος Μάνεσης: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Λιάγκα αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

«Τον Νίκο Μάνεση τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου, επαγγελματικά. Είναι ένας άνθρωπος που θα πει τη γνώμη του και αυτό που σκέφτεται, έτσι όπως το σκέφτεται. Δική μου άποψη, με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που του έχω, είναι ότι δεν χρειάζεται ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε τέτοιες κόντρες. Δεν το έχει ανάγκη ούτε ως τηλεοπτική προσωπικότητα, ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως άνθρωπος», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχει ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης, με αυτή την πορεία που έχει, να μπαίνει τώρα σε μια τέτοια κόντρα».