Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: «Αυτό ήταν που ενόχλησε την Κατερίνα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Για τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, και τα οποία ήταν η αιτία να κάνει unfollow η Κατερίνα Καινούργιου την παρουσιάστρια του Mega, μίλησε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το παθιασμένο φιλί τους σε νυχτερινό κέντρο

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρέθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα  μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow την Δανάη Μπάρκα μετά το φιλί στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε επίσης: «Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της».