Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έναστρον: «Παντού καπνίζουν, ο αντικαπνιστικός νόμος καταστρατηγείται παντού»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δημήτρης Παπανώτας: «Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι, μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος;"

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επέβαλε πρόστιμο στο Έναστρον, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφιών που απεικονίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να καπνίζει. Το θέμα συζητήθηκε στο Happy Day και οι διαφωνίες ήταν πολλές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Το νυχτερινό κέντρο στην ουσία αποδέχεται το γεγονός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι – επειδή βγαίνω λίγο παραπάνω φέτος – παντού καπνίζουν το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα, δυστυχώς ο αντικαπνιστικός νόμος καταστρατηγείται παντού. Μόνο στα εστιατόρια είναι σεβαστός».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στη συνέχεια: «Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος, μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος; Την ευαισθησία του ο κ. Πλεύρης δεν μπορεί να την εξαντλήσει στο να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα νοσοκομεία για τους ασθενείς και την εξαντλεί στα μπουζούκια; Σε παρακαλώ τώρα! Υποκρισία».

«Αυτός είναι λαϊκισμός. Ο κ. Πλεύρης δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε αυτή τη φωτογραφία που αναπαράχθηκε στα social media», διαφώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.