Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η είδηση πως ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4). Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του δημοσιογράφου αναφορικά με τον ρόλο των γυναικών, αποφάσισε την αποπομπή του από τη λίστα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον στόχο που εξυπηρετεί η «κοπτοραπτική» που υπέστη ο ίδιος στα λόγια του, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Στέφανο Κασσελάκη.

Το πρωινό της Παρασκευής (19/4) η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί στο ατυχές γεγονός στο οποίο ενεπλάκη ο συνεργάτης της, τον οποίο μάλιστα θα φιλοξενήσει στο σημερινό Happy Day για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Εμείς είχαμε τη δική μας… αγρυπνία για δικά μας θέματα. Όπως ξέρετε, ένας συνεργάτης μας, ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε θέμα συζήτησης, γιατί κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πολύ γρήγορες διαδικασίες και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του από το παρελθόν βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Κασσελάκη», σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ο Δημήτρης ήθελε να επιστρέψει στη δουλειά και στην καθημερινότητά του ακόμα και σήμερα, κλείνοντας το κεφάλαιο «πολιτική». Θα είναι εδώ στην εκπομπή, στο τηλεοπτικό του σπίτι, για να μιλήσει για τα συναισθήματά του και σε λίγες ημέρες να ξεκουραστεί και να είναι πίσω κοντά μας», συμπλήρωσε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.