Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι»

Τσιμτσιλή Ηλιάδη

"Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, είναι σε ένα ριάλιτι", σχολιάζει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το δικό της σχόλιο θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή γύρω από την Αγγελική Ηλιάδη και τη στάση που έχει επιλέξει να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια σχετικά με τη δικαστική διαμάχη της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, μετέφερε το ρεπορτάζ από τα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρωινό της Τρίτης 24/10, όπου εκδικάζεται και η υπόθεση, αναφέρθηκε πως η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα παρίσταται στη δίκη, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η τραγουδίστρια «βρίσκεται σε ένα ριάλιτι».

«Πάντως όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα ριάλιτι. Πέθανε ο μπαμπάς της, ήταν σε ένα ριάλιτι. Τώρα καλείται να δώσει μία μάχη για τη γιαγιά της, η οποία ήθελε να έχει μία επικοινωνία μαζί της, είναι σε ένα ριάλιτι», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να πω ότι: δεν δημιουργεί κάποια ερωτηματικά το ότι δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί και να παλέψει για αυτό που θέλει;», τονίζει η παρουσιάστρια του Alpha, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν με τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

«Όταν οι συγγενείς ζητούν τη δικαστική επιμέλεια ενός ανθρώπου, σημαίνει ότι για κάποιους λόγους (σωματικής ή ψυχικής υγείας) ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δύναται να αποφασίσει για τον εαυτό του.

Μπορεί αυτή η γυναίκα να χρειάζεται 24ωρη παρακολούθηση, είναι πολύ ακριβό σπορ αυτό. Αυτό για όσους είχαμε έναν συγγενή με Αλτσχάιμερ ή άνοια καταλαβαίνουμε ότι είναι πρόβλημα», επισημαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.