Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αναστάσιο Ράμμο: «Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Γνωρίζω από ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του ότι η κατάσταση κάποια στιγμή είχε φτάσει σε ένα σημείο, που άνθρωποι που τον αγαπούσαν και είχαν όνειρα για αυτόν έλεγαν ότι δεν βγαίνει και δεν πάει κάπου" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την καθηλωτική συνέντευξη που έδωσε ο Αναστάσιος Ράμμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου εξομολογήθηκε τη μάχη που δίνει με τους εθισμούς του. Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε πως το περιβάλλον του τραγουδιστή έλεγε πως η συγκεκριμένη κατάσταση δεν έβγαζε κάπου.

«Είναι πολύ πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος και νομίζω ότι σε αυτό το ταξίδι κατά των εθισμών, το πρώτο βήμα είναι να παραδεχθείς αυτό που σου συμβαίνει και μετά να πεις όχι, εγώ δεν είμαι αυτό και θα το παλέψω. Γνωρίζω από ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του ότι η κατάσταση κάποια στιγμή είχε φτάσει σε ένα σημείο, που άνθρωποι που τον αγαπούσαν και είχαν όνειρα για αυτόν έλεγαν ότι δεν βγαίνει και δεν πάει κάπου. Λόγω των ουσιών και των εθισμών ήταν εντελώς ασυνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν μπορούσε να είναι σωστός, ήταν ανακόλουθος στις συμφωνίες του και σε ό,τι προσπαθούσε να ξεκινήσει, ενώ είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.

Με τους εθισμούς μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι το ελέγχεις κι επειδή το περιβάλλον σου και κάποιοι άνθρωποι που σε αγαπούν δεν το έχουν καταλάβει, να νιώθεις ότι είναι οκ και περνώ καλά και γεμίζω κάποια κενά γιατί είμαι συνεπής σε άλλα κομμάτια της ζωής μου. Όταν, όμως, αρχίζεις και το χάνεις και έχεις ένα γύρισμα και σε ψάχνουν στο τηλέφωνο γιατί έχεις συμφωνήσει κάτι με τη δισκογραφική εταιρία, εκεί οι άνθρωποι που σε αγαπούν και πιστεύουν εσένα θα πούνε ότι δεν πάει έτσι» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν σας έχω πει ότι πήγα σε ένα καμαρίνι και κάνω έτσι και βλέπω ένα διαβατήριο και ούτε καν είχε καταλάβει ότι το είχε χάσει. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί και σε έναν άνθρωπο που έχει ξεχάσει το πράγματά του, αλλά το παιδί αυτό έχει περάσει πολύ δύσκολα» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.