Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση» – Τι δήλωσε για Βερύκιο – Παπανώτα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη".

Το Happy Day κατέβασε αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μια δύσκολη Παρασκευή. Ο Δήμος Βερύκιος, όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην εκπομπή το ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Δημήτρης Παπανώτας αιφνιδίασε την παρουσιάστρια αυτή την εβδομάδα, ανακοινώνοντάς της πως ολοκληρώνεται η συνεργασία τους γιατί έχει δεχτεί άλλη πρόταση συνεργασίας (σ.σ. θα είναι στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα). Στην αποφώνησή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε τα εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο περίεργη και για μένα γιατί συνέβησαν διάφορα. Να σας ευχαριστήσω που έχετε κάνει αυτή την εκπομπή νούμερο ένα, γιατί είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας… Τι να πω; Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα και καλή πρόταση για εκείνον. Από εκεί και πέρα, εμείς εδώ θα είμαστε, θα βρούμε πάλι τον τρόπο μας για να ξυπνάμε καλύτερα.

Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου που καθημερινά μας έκαναν παρέα με την ενημερωτική νότα τους. Κι εκεί δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να σας πω αν θα είμαστε παρέα τον Σεπτέμβρη γιατί είναι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτές τις μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει αυτή η νότα επικαιρότητας στην εκπομπή, αλλά όπως και να έχει, αυτή είχε τη σφραγίδα του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου και δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω. Ειδικά ο Δήμος μού έδωσε το δικαίωμα να υπάρχω και σε ένα ενημερωτικό κομμάτι και να μπορώ κι εγώ να συζητήσω πιο σοβαρά ζητήματα».

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί από το Happy Day