Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη: «Θέλω να το φωνάξω»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι είπε για το φύλο του μωρού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπήκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά το τρίτο παιδάκι που περιμένει να έρθει στη ζωή της. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής ότι πήρε το πράσινο φως από τον γιατρό της για να μιλήσει δημόσια, Ευτυχισμένη όσο ποτέ, η Σταματίνα ανέφερε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή, όταν ένιωθα έτοιμη και μου έδινε και το πράσινο φως ο γιατρός μου θα μιλούσα και ξέρετε πολύ καλά ότι σε σας ειδικά μέσα από μισόλογα το είχατε καταλάβει. Τώρα που μπήκα στον τέταρτο μήνα μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί… Θέλω να το φωνάξω! Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το θέλαμε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και όταν το καλοκαίρι το συζητήσαμε είπαμε γιατί να μην κάνουμε και ένα τρίτο παιδάκι;

Εύχομαι σε εσάς που είστε μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα βλέπετε να μεγαλώνουν γερά κι ευτυχισμένα. Για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και για κάποιον λόγο δεν έχει συμβεί ακόμα τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους το φέρει ο Θεός πολύ σύντομα. Πιστέψτε το και θα γίνει κορίτσια. Κι εγώ πέρασα τις δυσκολίες μου αλλά αν το πιστέψετε γίνετε.

Όταν μάθουμε και το φύλο, γερό να είναι το μωράκι μας, θα το μάθετε από εδώ».

Εμείς να ευχηθούμε στην παρουσιάστρια να πάνε όλα καλά και με ένα πόνο να υποδεχτεί σε λίγους μήνες το μωράκι της!