Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει περιστατικό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Κάπου πρέπει να βάζουμε τα όριά μας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για πρώτη φορά για τη δύσκολη θέση στην οποία την έφερε ο γνωστός παρουσιαστής στο παρελθόν.

Την ενόχλησή της για ένα περιστατικό που της συνέβη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha εξομολογήθηκε στον αέρα του Happy Day πως, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο late-night show που παρουσίαζε ο ίδιος πριν χρόνια, δέχθηκε μία ιδιαίτερα προσωπική ερώτηση που την έφερε σε δύσκολη θέση.

«Δεν θα ξεχάσω που είχα πάει κάποια στιγμή καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, στο «Βράδυ», που έκανε ερωτήσεις προσωπικές και λίγο καυτές. Και μου κάνει μία ερώτηση για την πρώτη νύχτα γάμου και του λέω: σόρρυ, αυτή είναι μια προσωπική στιγμή, θέλεις να μου πεις εσύ για την πρώτη νύχτα γάμου; Και δεν μίλησε», περιγράφει χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.

«Και του λέω: όπως δεν θέλεις να πεις εσύ, έτσι δεν θέλω κι εγώ. Θέλω να πω ότι κάπου πρέπει να βάζουμε κι εμείς τα όριά μας», τονίζει η παρουσιάστρια για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται σε συνεντεύξεις.

Αφορμή για την τοποθέτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε η απάντηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχει συνευρεθεί ερωτικά.