Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε το άγνωστο δοκιμαστικό του Ηλία Βρεττού για το Happy Day

Τσιμτσιλή Βρεττός

"Είχαμε δοκιμάσει τη χημεία μας αλλά δεν συνεργαστήκαμε", ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τον Ηλία Βρεττό υποδέχθηκε στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι» του Alpha, μίλησε για αυτό το νέο επαγγελματικό του στοίχημα, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε το άγνωστο κοινό τους δοκιμαστικό που είχαν κάνει πριν χρόνια για την πρωινή εκπομπή.

«Θέλω να κάνω μία αποκάλυψη, που είναι υπέρ εσού. Είσαι γεννημένος για να κάνεις τηλεόραση. Μπορεί εσύ να μην το ξέρεις, μπορεί να μην σου έχει τύχει να το πραγματοποιήσεις», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πριν από 8 χρόνια, στο πλαίσιο ενός δοκιμαστικού για το Happy Day, είχαμε δοκιμάσει τη χημεία μας. Ο τύπος ήταν τόσο εύγλωττος, τόσο δυναμικός αλλά τότε, λόγω του ότι ήταν πολύ πρωινή εκπομπή και εσύ είχες πολλά έξτρα και μια βραδινή δουλειά, δεν συνεργαστήκαμε», αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δεν θα το ξεχάσω. Λέγαμε τότε ότι αυτός ο άνθρωπος αδικείται που είναι μόνο στο τραγούδι», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Νιώθω μεγάλη ασφάλεια γύρω μου, είμαι σαν ένα μικρό παιδί που μαθαίνει. Συνεργάζομαι με πολύ έμπειρους ανθρώπους», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός για το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha.

«Χαίρομαι που ήρθε έτσι η κατάσταση και τελικά θα το δοκιμάσεις, γιατί γίνεται ήδη συζήτηση τι δουλειά έχει ο άλλος από την πίστα ή το σανίδι να γίνεται παρουσιαστής; Εσύ είσαι σαν να το είχες από πριν», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.