Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό με την άδεια καρέκλα στη θέση της Φαίης ήταν σαν μνημόσυνο, προκαλούσε αμηχανία»

Τσιμτσιλή Σκορδά

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΣΚΑΪ το θέμα με την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά.

Τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά την απουσία της λόγω πένθους σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τετάρτης (31/1). Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ταξίδεψε εσπευσμένα στο Κιλκίς εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα της και το τιμόνι του Fay’s Time κλήθηκε να αναλάβει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ωστόσο, η εικόνα με την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά και το γενικότερο κατηφές κλίμα προκάλεσε συζητήσεις.

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός για τους δικούς του λόγους – καλώς ή κακώς – ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο… Είναι επιχειρήσεις τα κανάλια», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα με την άδεια καρέκλα. Ήταν σαν να συνέβη κάτι κακό στην ίδια, ήταν στημένο περίεργα», παρατήρησε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Θα μπορούσαν να πουν ότι η ψυχή μας, η καρδιά μας, το συναίσθημά μας είναι δίπλα στη Φαίη μας… από κει και πέρα ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή, πάμε στη θεματολογία μας… η σκέψη μας μαζί σου. Αυτό με την άδεια καρέκλα…», κατέληξε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.