Σχόλιο με σαφείς αιχμές έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Άννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα», αποκαλύπτοντας on air το έντονο παρασκήνιο πίσω από τις εξελίξεις.
«Την Άννα τη γνωρίζω από τα χρόνια του Alter. Έβλεπα τώρα το χαμόγελό της στη χθεσινή εκπομπή που τελειώνει και είναι αυτό που προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι καλά ενώ δεν είσαι», ανέφερε αρχικά, τονίζοντας πως η είδηση της απομάκρυνσής της είχε ήδη διαρρεύσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο ίδιο πλαίσιο, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε με νόημα: «Χωρίς η ίδια να το ξέρει. Έτσι; Από ρεπορτάζ», επισημαίνοντας ότι η πληροφορία δεν είχε δοθεί επίσημα στην ίδια την παρουσιάστρια.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη διαχείριση της υπόθεσης: «Πολλοί σχολίασαν ότι χρεώνουν στη συμπαρουσιάστρια την κακή πορεία της εκπομπής και είναι η πρώτη που φεύγει. Συνήθως γίνονται άλλες δομικές αλλαγές. Το ότι δεν ήταν σήμερα εκεί, μου έκανε μεγάλη εντύπωση και φαντάζομαι ότι αν το ήξερε ή αν το είχε προαποφασίσει, θα είχε αποχαιρετήσει χθες», ανοίγοντας ξεκάθαρα ερωτήματα για το παρασκήνιο και τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ