“Στα τραγούδια λέμε ναι” με τον Θέμη Αδαμαντίδη το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Στα τραγούδια λέμε ναι

Η νύχτα της Ανάστασης στην ΕΡΤ1 μυρίζει γιασεμί.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει την Ανάσταση με ανεπανάληπτες λαϊκές επιτυχίες και τον Θέμη Αδαμαντίδη σε μεγάλα κέφια.

Μαζί του, ο μετρ του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι Χρήστος Δάντης, Έλενα Παπαϊωάννου, Βασιλική Νταντά, Γιάννης Ξανθόπουλος και Γιάννης Αλεξάκης.

Στο γλέντι λένε «ναι» και τραγουδούν, οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Νικολέττα Καρρά, Αρετή Πασχάλη, Δημήτρης Γαλάνης και ο ανατρεπτικός Γιάννης Κρητικός με τη λύρα και τις μαντινάδες του.

Αυγά με όλη την παρέα τσουγκρίζουν οι Μάρα Δαρμουσλή, Φανή Γεωργακοπούλου, Καλή Δάβρη, Πένυ Αγοραστού, Ρένος Ρώτας και η Τέτα Σαββάτη.

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη μιλούν επίσης, ο ερευνητής ελληνικής μουσικής Κώστας Μπαλαχούτης και η Ροζίτα Σώκου που του έδωσε το δεκάρι το καλό στη θρυλική εκπομπή «Να η ευκαιρία»!

Το αναστάσιμο «Χριστός ανέστη» ψάλλει ο Θέμης Αδαμαντίδης μαζί με τους μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών.