Στα αζήτητα… αφήνει τα μωρά του ο ALPHA!

Θα μείνουμε και χωρίς πατρίδα στην Κάντζα...

Το MEGA αφήνει το UMan λόγω οικονομικής κρίσης και ο ALPHA αφήνει τα «μωρά» του χωρίς μαιευτήριο. Και όταν λέμε τα μωρά του αναφερόμαστε στο ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας με τίτλο «One born every minute» που θα παρακολουθεί και θα κατά γράφει αληθινές περιπτώσεις γυναικών από τη στιγμή που μπαίνουν στο μαιευτήριο μέχρι την ώρα που πηγαίνουν στο σπίτι τους με το νεογέννητο στην αγκαλιά και η οποία επρόκειτο να βγει στον «αέρα» από Φλεβάρη.

Ωστόσο, αν και οι αιτήσεις συμμετοχής των μελλουσών μανάδων ήταν αρκετές, το κανάλι τα βρήκε σκούρα με τα μαιευτήρια τα οποία δεν δίνουν την άδεια να γίνει η μαγνητοσκόπηση αφού δεν υπάρχει το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο. Έτσι, οι υπεύθυνοι αναβάλουν την εκπομπή για του χρόνου και εφόσον πάντα αλλάξουν οι συνθήκες.

Παράλληλα, αναβολή παίρνει και το «Αντίο Ελλάδα», ένα πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει ο ALPHA, επίσης, για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν με θέμα ανθρώπους που εγκαταλείπουν την Ελλάδα, με σκοπό να κυνηγήσουν μια καλύτερη τύχη σε μία χώρα του εξωτερικού. Φαίνεται ότι οι μέχρι τώρα αιτήσεις συμμετοχής δεν έχουν ενθουσιάσει τους υπευθύνους.