Σπύρος Τσεκούρας: «Όταν μου έγινε η πρόταση για τη Μουρμούρα, έκλεισα το τηλέφωνο»

Σπύρος Τσεκούρας

"Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή ήταν πακέτο μεγάλο" πρόδωσε, επίσης, ο Σπύρος Τσεκούρας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Τσεκούρας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε να βρεθεί σε αυτή τη δουλειά, την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και το πιο αστείο περιστατικό που του έχει συμβεί λόγω της αναγνωρισιμότητας.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Τσεκούρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μου έγινε η πρόταση για τη Μουρμούρα, δεν απάντησα και το έκλεισα! Ναι, γιατί έμπαινα στον παιδίατρο εκείνη την ώρα. Κάναμε δοκιμαστικά, ξανακάναμε δοκιμαστικά και όταν αρχίσαμε να το δουλεύουμε, κάποια στιγμή συνέβη. Ήταν φοβερό και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ όλο αυτό».

«Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή ήταν πακέτο μεγάλο. Μαλώσαμε, ξέρεις πως είναι αυτά τώρα… Κατέληξα σε ένα κολέγιο να σπουδάζω το Bussiness Administrator, τον δεύτερο χρόνο κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα και στο τέλος του δεύτερου έτους πήγα και έδωσα εξετάσεις».

«Το πιο ωραίο που μου έχει τύχει στο δρόμο συνέβη όταν ήμασταν για διακοπές στο Πήλιο. Ήμασταν σε ένα μέρος στην άκρη του πουθενά, σε ένα βουνό, σε ένα χωριό και πάω προς τα μέσα γιατί κάτι ήθελε ο μικρός μου. Εκεί που κάθομαι απ’ έξω και περιμένω να τελειώσει τη δουλειά του, γυρίζει και μου κάνει ο ψήστης στην ταβέρνα που καθόμασταν, «συγγνώμη, είσαι από την Θεσσαλονίκη;». Του απάντησα όχι, «σε μπέρδεψα με έναν ηθοποιό» μου είπε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Τσεκούρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.