Σπύρος Σταμούλης: Έτσι πήρε στις Άγριες Μέλισσες το ρόλο του Γραμματικού

Σπύρος Σταμούλης

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης για τις Άγριες Μέλισσες.

Καλεσμένος στο Dot ήταν σήμερα ο Σπύρος Σταμούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη και για το πώς πήρε το ρόλο του Αλέξη Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες.

«Ενημερώθηκα από κάποιους γνωστούς που είναι στη σειρά ότι γίνεται κάστινγκ για τη δεύτερη σεζόν κι έστειλα το βιογραφικό μου στη Μιράντα Ρωσταντή, που είναι η casting director. Δεν ήταν μόνο με το βιογραφικό, πήγα και στο κάστινγκ μετά. Πήγα 3-4 φορές κι έκανα δοκιμαστικό, διάβασα κείμενο και με τη Μαρία Πετεβή που θα είχαμε και τις περισσότερες σκηνές», είπε αρχικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Ο Σπύρος Σταμούλης πρόσθεσε επίσης: «Μιλήσαμε και με τον Λευτέρη Χαρίτο που είναι ο σκηνοθέτης της σειράς και κάτι είδαν σε εμένα, γιατί μου το είπαν εξαρχής, ότι ψάχνουμε έναν συγκεκριμένο ρόλο, για τον Αλέξη Γραμματικό. Διάβασα τα λόγια και κάπως ταίριαξε, είδαν μάλλον ότι ταιριάζω για το συγκεκριμένο ρόλο».

«Αυτός ο ρόλος, από την κατασκευή του, θα γινόταν αγαπητός. Δεν γίνεται να έχεις έναν τίμιο, δίκαιο, που μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, να πεθαίνει ο πατέρας του, να τον κερατώνει η γυναίκα του και στο τέλος να τον σκοτώνουν φασίστες, ακροδεξιά στοιχεία, και να μην είναι συμπαθής. Θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι πάρα πολύ λάθος για να μην είναι συμπαθής αυτός ο ρόλος», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Σταμούλης.