Σπύρος Σπαντίδας: «Ο αιώνιος έρωτας κρατάει… τρία με τέσσερα χρόνια»

Σπύρος Σπαντίδας

Την άποψη του περί έρωτος εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Σπαντίδας.

Ο Σπύρος Σπαντίδας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» που ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την σύντροφο του, Σοφία Μανωλάκου και την τηλεοπτική του απουσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Σπαντίδας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οποιαδήποτε δουλειά κι αν έκανα θα την δεχόταν η σύντροφος μου γιατί, όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, δέχεται το επάγγελμα σου και εσένα. Αν δεν σε δέχεται, το καταλαβαίνεις νωρίς οπότε δεν είστε μαζί. Οποιαδήποτε σύντροφο λοιπόν κι αν είχα θα το δεχόταν αυτό, διαφορετικά δεν θα την είχα. Όπως και εγώ το δέχομαι. Τώρα εκείνη είναι στην Θεσσαλονίκη για δυο εβδομάδες».

«Η ομορφιά, μετά από τα τρία τέσσερα χρόνια, φεύγει… Και ο αιώνιος έρωτας, έλεγε η γιαγιά μου, κρατάει τρία με τέσσερα χρόνια. Οπότε εμείς που είμαστε 13, 14 χρόνια μαζί δεν υπάρχουν οι ομορφιές και τα υπόλοιπα. Υπάρχει μόνο η ψυχική ηρεμία, η αγάπη και η φροντίδα. Αυτά μένουν στο τέλος».

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Δεν μου λείπουν πράγματα από το παρελθόν, απλώς τα νοσταλγώ και τα θυμάμαι με μια ωραία νοσταλγία. Μέχρι τα 30 μου έκανα επαγγελματικές επιλογές για τα χρήματα, τώρα όμως θέλω να περνάω καλά στις συνεργασίες μου» συμπλήρωσε ο Σπύρος Σπαντίδας στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.