Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο»

Σπύρος Πούλης

"Πως έφτασε όμως σε αυτή την οικονομική κατάσταση;" αναρωτιέται ο Σπύρος Πούλης για τον συνάδελφο του, Γιώργο Λαμπάτο.

Ο Σπύρος Πούλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την πολιτική ορθότητα και τους περιορισμούς που φέρνει πια στην κωμωδία όσο και στην οικονομική κατάσταση του συναδέλφου του, Γιώργου Λαμπάτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Πούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει με κάποιο τρόπο και σήμερα να γίνει μια σάτιρα. Εγώ είμαι ψηλός, λεπτός, μπορεί να είναι λίγο η μύτη μου ή τα αυτιά μου έτσι και να έχουν αραιώσει τα μαλλιά μου. Πως θα με πεις; Θα πεις «α, ήρθε ο κούκλος»; Χειρότερο είναι γιατί θα με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μου! Ε θα πούμε πως ήρθε ένας που είναι αδύνατος, χλεμπονιάρης και έτσι. Τι να πούμε όταν κάποιος είναι γεματούλης; Θα πω ότι είναι αδύνατος; Είναι, αφού είναι! Δεν ξέρω, είναι ρατσιστικό να πω ότι είναι στραβά τα δόντια μου; Αφού είναι, δεν μου έβαλαν σιδεράκια όταν ήμουν μικρός».

«Δεν το ήξερα όλο αυτό για τον Γιώργο Λαμπάτο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ήμασταν μαζί στη σχολή. Έχει μείνει χρόνια έξω από την δουλειά. Πως έφτασε όμως σε αυτή την κατάσταση; Κακώς άφησε και αυτός τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάνε κάτι, οτιδήποτε άλλο».

«Δεν μπορεί δηλαδή να άφησε έτσι ο Γιώργος τον εαυτό του, που είναι και καλός ηθοποιός». «Γιατί αφέθηκε τόσο πολύ; Ας κυνηγήσει τη δουλειά, δεν ξέρω πως» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Σπύρος Πούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.