Σπύρος Πώρος: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;»

Σπύρος Πώρος

«Έφυγα στα 19 μου από την Ελλάδα γιατί στην Αμερική τους βοηθάνε, εδώ υπάρχει κλίκα», λέει ο Σπύρος Πώρος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες αυτή την περίοδο, την απόφασή του να φύγει στα 19 του για το εξωτερικό, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ.

«Κυκλοφόρησα μια μικρή συλλογή αρωμάτων, είναι φυσικά αρώματα σε περιορισμένα κομμάτια και βιολογικά κρασιά. Η παγκόσμια τάση είναι του βιολογικού, του πιο κοντά στη φύση. Έφυγα στα 19 μου από την Ελλάδα γιατί στην Αμερική τους βοηθάνε, εδώ υπάρχει κλίκα. Προτίμησα να φύγω έξω χωρίς τίποτα. Έμενα 1,5 χρόνο στο δρόμο στο Λονδίνο, μετά άρχισα να δουλεύω σε μια αλυσίδα καφέ.

Φοβόμουν, ήμουν μικρός, 19 χρονών, δεν υπήρχαν κινητά. Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκε στο Λονδίνο το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων και σε ένα βράδυ έγινε το θαύμα που με έστειλαν σε ένα casting. Έχω πάρει 70.000 δολάρια για μια πασαρέλα και μια φωτογράφηση. Δεν ενέδωσα στον πειρασμό να βγάλω κι αλλά χρήματα από το modelling και έγινα φωτογράφος», είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Ο Σπύρος Πώρος είπε στη συνέχεια: «Ο γιος μου είναι ζευγάρι με την κόρη της Χάιντι Κλουμ. Είναι 18 χρονών. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι έγινε γνωστός με αυτή τη σχέση. Έχω μιλήσει με βίντεο κλήση πολλές φορές με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, είναι μια χαρά κορίτσι. Με παίρνουν συνέχεια για αυτό το θέμα και από ξένα μέσα».

Για το GNTM, ο Σπύρος Πώρος ανέφερε: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες; Τον Γιώργο Καράβα τον είχα φωτογραφήσει όταν ξεκινούσε, είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω στην προσπάθειά του, αλλά δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να λέμε πράγματα που δεν αντιστοιχούν».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του πλάνα ως φωτογράφος, ο Σπύρος Πώρος είπε ότι «έχω ολοκληρώσει το φωτογραφικό μου λεύκωμα στα ελληνικά, το μεταφράζουμε στα αγγλικά για να ταξιδέψει στον κόσμο και ετοιμάζω μια έκθεση στην Αγγλία».