Σπύρος Πώρος: «Η showbiz της Ελλάδας είναι ανάλογη της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου»

Σπύρος Πώρος

«Υπάρχουν Έλληνες σταρ όπως η Βίσση, η Μπάρμπα, ο Καραμίχος και ο Ψαρράς», είπε ο Σπύρος Πώρος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τη σύζυγό του, τις δύσκολες στιγμές στο Λονδίνο, αλλά και τη showbiz της Ελλάδας.

«Στη σύζυγο μου θαυμάζω το μυαλό της και την καλοσύνη της καρδιάς της. Δεν αποκλείω να αποκτήσω ακόμη ένα παιδί, όπως δεν είχα αποκλείσει να ξαναπαντρευτώ. Δεν μπορώ να προβλέψω εάν η Μαρία είναι σύντροφος ζωής, ίσως να είναι», είπε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Ο Σπύρος Πώρος είπε στη συνέχεια: «Στο Λονδίνο έμεινα 1,5 χρόνο άστεγος. Δεν είχα τους γονείς μου να μου στέλνουν χρήματα. Όταν ζούσα στο Λονδίνο έπλενα πιάτα, δούλευα σε μηχανουργείο και σε πιτσαρία. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

Για το μόντελινγκ και τους Έλληνες σταρ, ο Σπύρος Πώρος ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις μόντελινγκ στο εξωτερικό. Κανένας Έλληνας δεν έκανε αυτό που έκανα εγώ. Όταν ήμουν στο μόντελινγκ ήταν όλα τα ιερά τέρατα της μόδας. Υπάρχουν Έλληνες σταρ όπως η Βίσση, η Μπάρμπα, ο Καραμίχος και ο Ψαρράς. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι, αλλά δεν υπάρχει star system. Η showbiz είναι ανάλογη της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου».

Κλείνοντας, ο Σπύρος Πώρος είπε: «Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Η αύρα μπορεί να κάνει κάποιον να φαίνεται γοητευτικός».