Σπύρος Πώρος: «Δεν μου έγινε καμία κρούση από το GNTM, δεν ξέρω από που βγήκε αυτός ο «δράκος»

Σπύρος Πώρος

Όσα ανέφερε ο Σπύρος Πώρος.

Ο Σπύρος Πώρος υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και τον Αρτ στο μαγαζί που ετοιμάζει. Ο φωτογράφος δήλωσε «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» και τόνισε πως οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει.

«Θυσίασα πολλά χρόνια για την καριέρα μου. Δεν είμαι χομπίστας, βιοπαλαιστής είμαι. Η φωτογραφία ποτέ δεν μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, γιατί είναι ο πυρήνας μου. Δεν έχω αφήσει τίποτα πίσω μου, δεν αποκλείω τίποτα. Τώρα ετοιμάζω μία έκθεση στο Λονδίνο», δήλωσε.

Στη συνέχεια σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι φίλος του, την Σοφία Χατζηπαντελή δεν την γνωρίζει επαγγελματικά, ενώ για τον Γιώργο Καράβα δήλωσε πως «είναι ένα καλό παιδί και ωραίο μοντέλο, το υποστηρίζει αυτό που κάνει στο GNTM πολύ καλά».

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως η παραγωγή του GNTM του είχε προτείνει θέση στην κριτική επιτροπή, κάτι που ο φωτογράφος διέψευσε. «Δεν μου έγινε καμία κρούση από το GNTM, δεν ξέρω από που βγήκε αυτός ο “δράκος”».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έχω κάνει τη δική μου πορεία. Δεν ασχολούμαι για να γίνω γνωστός, απλώς με το ΠΑΣΟΚ είναι καλή ευκαιρία να βοηθήσω με τα πολιτιστικά του τόπου. Εάν οι συνθήκες είναι καλές και εάν κρίνω πως δεν θα αλλοιωθεί το έργο μου, ίσως και να πολιτευτώ».