Σπύρος Παπαδόπουλος σε Αθηναϊδα Νέγκα: «Μην με προκαλείς με την πολιτική ορθότητα, θα μιλήσω άσχημα»

Σπύρος Παπαδόπουλος

"Έχουμε ξεφύγει τελείως" δηλώνει, με σαφήνεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής του Action 24, «Καλύτερα αργά» με αφορμή την δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ. Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την πολιτική ορθότητα, ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός εξέφρασε τους προβληματισμούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως «θα μιλήσω άσχημα και δεν το θέλω. Μην με προκαλείς για την πολιτική ορθότητα γιατί δεν μπορώ, έχουμε ξεφύγει τελείως. Έχουμε ξεφύγει και όλοι αυτοί οι δικαιωματιστές που έχουμε γεμίσει μού θυμίζουμε πραγματικά κάποια κακομαθημένα παιδιά που σου λένε «θέλω αυτό» και τους λες «παρ’ το» και θέλουν και άλλο και δεν ευχαριστιούνται κανένα παιχνίδι τους. Όχι, όχι. Αυτό που άκουσα δηλαδή για την «χοντρή» που βγήκε από το τραγούδι, με έκανε έξαλλο! Έξαλλο! Δεν τα αντέχω όλα αυτά καθόλου».

«Μήπως πρέπει όμως να μπούμε στη θέση των άλλων και να σκεφτούμε ότι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν υπέρβαροι ή γκέι ή είχαν κάποιο πρόβλημα υγείας, καταπιέστηκαν για πάρα πολλά χρόνια και τώρα είναι θέμα δικαιοσύνης λίγο;» ρώτησε η παρουσιάστρια του talk show με τον καλεσμένο της να απαντά ως εξής. «Είναι πιθανόν αλλά δεν πρωτοστατούν αυτοί. Δεν πρωτοστατούν οι, ας πούμε, παθόντες. Πρωτοστατούν κάτι τύποι δικαιωματιστές που δεν ξέρουν εναντίον ποιου να στραφούν πια».

«Μάλλον από αμηχανία, δεν ξέρουν τι να κάνουν, έχουν παλαβώσει και με αυτό το πράγμα που βρίζονται όλη μέρα μέσα από τα πληκτρολόγια γιατί ακόμα και έτσι μπορεί να σου χαλάσει εύκολα η μέρα σου. Να έχεις γράψει κάτι, ένα «γεια σας παιδιά» και να διαβάσεις «άσε ρε που θα μας πεις γεια σας». Σου χαλάει δηλαδή τη μέρα τώρα ένας τύπος που θα στη χάλαγε έτσι κι αλλιώς αλλά πριν δεν ήξερες ότι το λέει. Όλο αυτό είναι παράλογο, δηλαδή πραγματικά θα πετάξουμε έξω όλους τους συγγραφείς για οτιδήποτε μη political correct έχουν μέσα. Πιστεύω όμως ότι θα γυρίσει γιατί είναι βλακώδες όλο αυτό, δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως δεν έχει ουσια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.