Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω»

«Νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα...»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε σήμερα το δικό του αφιέρωμα στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έσβησε την τούρτα που του ετοίμασε η εκπομπή για τα 11 χρόνια της εκπομπής του…

…και μίλησε παιδικά του χρόνια και απωθημένα, για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση,αλλά και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράστηκε ακόμα προσωπικές του στιγμές και περιέγραψε το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του:

«Δε φοβήθηκα ακριβώς, είπα τετέλεσται, ήμουν σίγουρος. Ζω χάρη στον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Αποστολάκη, γιατί κάναμε πρόβες, φύγαμε από το θέατρο, ήμουν κουρασμένος, είχα κάνει 15 ώρες πρόβα. Κλειδώνω το θέατρο και λέω «αμάν άφησα μέσα το κράνος». Δεν πειράζει λέω θα πάω χωρίς κράνος, νύχτα είναι, καλοκαιράκι, ήταν Σεπτέμβρης ακόμα, θα πάω σιγά σιγά. Ο Κώστας ο Αποστολάκης με «σταύρωσε» να πάρω το δικό του γιατί εκείνος μένει κοντά. Δεν ήθελα. Τελικά μου το έβαλε με το ζόρι. Μετά από 5 χιλιόμετρα πέρασε ένας πιτσιρικάς με κόκκινο και έγινε αυτό που έγινε. Θέλω να πω αν δε φορούσα το κράνος δε θα ζούσα σίγουρα. Και έτσι νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα πάνω από το τζιπ και σύρθηκα 160 μέτρα, δεν αισθανόμουν τίποτα πάνω μου, μόνο το χέρι μου που πεταγόταν ψηλά. Λέω εντάξει, τελειώνουμε τώρα. Και δεν έπαθα τίποτα, ούτε καν κάταγμα.»

//www.youtube.com/embed/O2zrLRU6Bvk